середу, 8 квітня 2020 р.


Дистанційне навчання
Група № 46
Професія «Кухар, кондитер»
Розклад занять
Тема
Матеріали для опрацювання
Завдання
01.04.2020 р.
«Оформлення та відпуск рибної гастрономії. Приготування та відпуск риби фаршированої»
Технологічні карти у групі Viber
Приготувати та надіслати фото на Viber
03.04.2020 р.
«Приготування та відпуск страв з м’яса, фірмових холодних страв і закусок»
Технологічні карти у групі Viber
Приготувати та надіслати фото на Viber

Розклад занять
Тема
Матеріали для опрацювання
Завдання
08.04.2020 р.
«Приготування десерту  із субтропічних цитрусових фруктів. Приготування холодних солодких страв»
Технологічні карти у групі Viber
Приготувати та надіслати фото на Viber
09.04.2020 р.
«Приготування та відпуск гарячих солодких страв, гарячих напоїв»
Технологічні карти у групі Viber
Приготувати та надіслати фото на Viber


Немає коментарів:

Дописати коментар

Розклад занять Тема Матеріали для опрацювання Завдання 21.04.2020 р. «Приготування мас...