Дистанційне
навчання
Група № 46
Професія «Кухар,
кондитер»
Розклад занять
|
Тема
|
Матеріали для опрацювання
|
Завдання
|
01.04.2020 р.
|
«Оформлення та відпуск рибної гастрономії. Приготування
та відпуск риби фаршированої»
|
Технологічні карти у групі Viber
|
Приготувати та надіслати фото на Viber
|
03.04.2020 р.
|
«Приготування та відпуск страв з м’яса, фірмових
холодних страв і закусок»
|
Технологічні карти у групі Viber
|
Приготувати та надіслати фото на Viber
|
Розклад занять
|
Тема
|
Матеріали для опрацювання
|
Завдання
|
08.04.2020 р.
|
«Приготування десерту із субтропічних цитрусових фруктів. Приготування
холодних солодких страв»
|
Технологічні карти у групі Viber
|
Приготувати та надіслати фото на Viber
|
09.04.2020 р.
|
«Приготування та відпуск гарячих солодких страв,
гарячих напоїв»
|
Технологічні карти у групі Viber
|
Приготувати та надіслати фото на Viber
|
Немає коментарів:
Дописати коментар